Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампата

the Light in the Bubble

Лампата Светлината в мехурчето е модерна електрическа крушка в памет на старата нишка на крушката Едисон. Това е оловен източник на светлина, монтиран в лист от плексиглас, изрязан от лазер с форма на крушка на светлината. Крушката е прозрачна, но когато включите светлината, можете да видите нишката и формата на крушката. Може да се използва като висяща светлина или за замяна на традиционна крушка.

Име на проекта : the Light in the Bubble, Име на дизайнерите : Andrea Ciappesoni, Име на клиента : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Лампата

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.