Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговската И Административната

Sina Complex

Търговската И Административната В плана проектът започна своята работа от дихателен бял дроб, който беше в контакт с открития въздух и също се радваше на растителност за въздушен филтър и се прави опит тази тенденция да продължи в цялата серия. Също така някои места бяха оформени на различни височини за гледане на града. Тези места бяха заобиколени от черупки (растителност и дизайн) и тотално предлага филтриран изглед от тези елементи за публиката както отвътре, така и отвън, за да се намали интензивността на физическото и визуалното замърсяване.

Име на проекта : Sina Complex, Име на дизайнерите : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Име на клиента : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Търговската И Административната

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.