Списание за дизайн
Списание за дизайн
Led Чадър И Голяма Градинска Факла

NI

Led Чадър И Голяма Градинска Факла Чисто новият NI Parasol предефинира осветлението по начин, който може да бъде нещо повече от светещ обект. Иновативно комбинирайки фенерче и градинска факла, NI изглежда умно стои до шезлонги на басейна или други места на открито, от сутрин до вечер. Собственият OTC сензор за пръст (димер с едно докосване) позволява на потребителите да се адаптират към желаните нива на осветление на 3-каналната система за осветление. NI също така приема ниско напрежение 12V LED драйвер, който генерира много малко топлина, осигурявайки енергийно ефективно захранване за системата с над 2000бр от 0,1W светодиоди.

Име на проекта : NI , Име на дизайнерите : Terry Chow, Име на клиента : FOXCAT.

NI  Led Чадър И Голяма Градинска Факла

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.