Списание за дизайн
Списание за дизайн
Разтегателен Диван

Umea

Разтегателен Диван Umea е много секси, визуално лек и елегантен разтегателен диван за настаняване до трима души и двама души в позиция за спане. Въпреки че хардуерът е класическата система за клик на клак, истинската иновация на това идва от сексапилните линии и контури, които правят това доста привлекателно парче мебели.

Име на проекта : Umea , Име на дизайнерите : Claudio Sibille, Име на клиента : M3.

Umea  Разтегателен Диван

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.