Списание за дизайн
Списание за дизайн
Радиатор

Piano

Радиатор Вдъхновението за този дизайн дойде от Love for Music. Три различни нагревателни елемента, комбинирани, всеки наподобяващ един клавиш Piano, създават композиция, която прилича на клавиатура на пиано. Дължината на радиатора може да варира в зависимост от характеристиките и предложенията на пространството. Идейната идея не е разработена в производство.

Име на проекта : Piano , Име на дизайнерите : Margarita Bosnjak, M.Arch., Име на клиента : Margarita Bosnjak.

Piano  Радиатор

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.