Списание за дизайн
Списание за дизайн
Радиатор

Piano

Радиатор Вдъхновението за този дизайн дойде от Love for Music. Три различни нагревателни елемента, комбинирани, всеки наподобяващ един клавиш Piano, създават композиция, която прилича на клавиатура на пиано. Дължината на радиатора може да варира в зависимост от характеристиките и предложенията на пространството. Идейната идея не е разработена в производство.

Име на проекта : Piano , Име на дизайнерите : Margarita Bosnjak, M.Arch., Име на клиента : Margarita Bosnjak.

Piano  Радиатор

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.