Списание за дизайн
Списание за дизайн
Конфигурираната От Клиента Автомобилна Система

Supercar System

Конфигурираната От Клиента Автомобилна Система Supercar System е превозно средство за отдих, което лесно се конфигурира от клиента, за да отговори на променящите се характеристики, стил и бюджетни желания. Клиентите могат да конфигурират и преконфигурират своето превозно средство по големи и малки начини, без да се изискват специални инструменти или умения, Supercar System демократизира дизайнерските решения далеч от производителя и в ръцете на клиента, където им е мястото. Поставянето на клиента, отговарящ за дизайна и спецификацията, създава устойчив продукт, който смекчава планираното остаряване на O.EM. производители.

Име на проекта : Supercar System, Име на дизайнерите : Paolo Tiramani, Име на клиента : Supercar System.

Supercar System Конфигурираната От Клиента Автомобилна Система

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.