Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мебелите За Баня

Soluzione

Мебелите За Баня Колекцията за обзавеждане на баня Soluzione е проектирана въз основа на идеята за създаване на иновативни и шикозни решения, които улесняват живота, спокойствието и изграждането на бани с усещане за индивидуалност. Шкафовете за баня, които се предлагат в три различни размери с чекмеджета и избор на врати на шкафове, се комбинират с мивки за съдове, за да се предефинира естетиката на банята. Опционалният модул за закачалки за половин кръг е иновативен подход за съхранение и окачване на кърпи. Колекцията Soluzione, предлагана в бял и антрацитен цветен лак, се надява да предложи иновативни решения за баня.

Име на проекта : Soluzione, Име на дизайнерите : Isvea Eurasia, Име на клиента : ISVEA.

Soluzione Мебелите За Баня

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.