Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мебелите За Баня

Valente

Мебелите За Баня Колекцията за баня Valente, вдъхновена от скъпоценните камъни на природата, предлага лукса да проектирате вашата баня и да персонализирате пространството с разнообразие от налични приложения. Тъй като всеки скъпоценен камък в природата е уникален, всички мебелни елементи от колекцията на Valente имат различни размери и цветове.Целта на тези елементи, проектирани в различни размери и цветове, е да внесат небесна красота на природата в нашите бани и да внесат ритъм, динамизъм в баните.

Име на проекта : Valente, Име на дизайнерите : Isvea Eurasia, Име на клиента : ISVEA.

 Valente Мебелите За Баня

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.