Списание за дизайн
Списание за дизайн
Компостиращата Опаковка

cellulose net tube

Компостиращата Опаковка На Тихия океан се носят боклук, който размерът на Германия е с размерите на Германия. Използването на биоразградими опаковки не само ограничава изтичането на изкопаеми ресурси, но също така позволява на биоразградимите вещества да навлязат във веригата на доставки. Verpackungszentrum Graz успешно направи стъпка в тази посока, като разработи тръбни мрежи, използвайки компостируеми модални целулозни влакна от изтъняване на домашни гори. Мрежите за първи път се появиха на рафтовете на супермаркетите в Rewe Austria през декември 2012 г. 10 тона пластмаса могат да бъдат спестени само от Rewe, просто като смените опаковките за био картофи, лук и цитрусови плодове.

Име на проекта : cellulose net tube , Име на дизайнерите : Verpackungszentrum Graz, Име на клиента : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Компостиращата Опаковка

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.