Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

DARYA

Стол Всъщност този стол е вдъхновен от красиво тийнейджърско момиче, красиво, игриво момиче, което е с произход, елегантно и същевременно отпуснато! с дълга тонизирана ръка и крака. Това е стол, който проектирах с любов и всичко е ръчно издълбано. Името на това момиче е "Даря".

Име на проекта : DARYA, Име на дизайнерите : Ali Alavi, Име на клиента : Ali Alavi design.

DARYA Стол

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.