Списание за дизайн
Списание за дизайн
Подът Седалка

Fractal

Подът Седалка Вдъхновен от оригами, Fractal гледа през гънки и гънки, за да създаде гъвкава повърхност, която се адаптира към нашето тяло и нашите дейности по бърз и прост начин. Това е седалка с филтър с квадратна форма, която не включва никакви подсилвания или допълнителна опора, само с технологията си може да поддържа тялото ни, когато почиваме. Той позволява много приложения: като pouf, седалка, шезлонг, и тъй като е модул, той може да бъде сглобен с други, за да създаде много различни конфигурации на стаята.

Име на проекта : Fractal, Име на дизайнерите : Andrea Kac, Име на клиента : KAC Taller de Diseño.

Fractal Подът Седалка

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.