Списание за дизайн
Списание за дизайн
Книга

Brazilian Cliches

Книга „Бразилски клишета“ е съставен с помощта на изображения от стар каталог бразилски клишета с висок печат. Но причината за заглавието му се дължи не само на клишетата, използвани за композицията на неговите илюстрации. На всеки ред на страницата се натъкваме на други видове бразилски клишета: исторически такива, като пристигането на португалците, катехизирането на местни индийци, кафе и златни икономически цикли ... тя включва дори съвременни бразилски клишета, пълни със задръствания, дългове, затворени етажни собствености и отчуждение - превъплътени в непочтителен съвременен визуален разказ.

Име на проекта : Brazilian Cliches, Име на дизайнерите : Gustavo Piqueira, Име на клиента : .

Brazilian Cliches Книга

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.