Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фирмената Идентичност

Territoria Festival

Фирмената Идентичност Самоличността за 8-ми фестивал на съвременното изкуство „Територия“. Фестивалът представя оригинални и експериментални произведения на съвременното изкуство в различни жанрове. Задачата беше да маркира идентичността на фестивала и да развие интерес към него сред целевата му аудитория, да създаде организационна структура, която е лесно приспособима към новите теми. Основната идея беше интерпретация на съвременното изкуство като различна перспектива на света. Така се появи девизът „Изкуство от различна гледна точка“ и неговата графична реализация.

Име на проекта : Territoria Festival, Име на дизайнерите : Oxana Paley, Име на клиента : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Фирмената Идентичност

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.