Списание за дизайн
Списание за дизайн
Официален Магазин, Търговията На Дребно

Real Madrid Official Store

Официален Магазин, Търговията На Дребно Дизайнерската концепция на магазина се основава на преживяване в Сантяго Бернабеу, фокусирано върху пазаруването и създаването на впечатление. Това е концепция, която същевременно почита, възхвалява и обезсмъртява клуба, заявява, че постиженията са резултат от талант, усилия, борба, всеотдайност и решителност. Проектът включва концептуален дизайн и търговска реализация, брандиране, опаковане, графична линия и индустриален дизайн на мебели.

Име на проекта : Real Madrid Official Store, Име на дизайнерите : sanzpont [arquitectura], Име на клиента : sanzpont [arquitectura].

Real Madrid Official Store Официален Магазин, Търговията На Дребно

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.