Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дървена Игра

BlindBox

Дървена Игра BlindBox е дървена игра, която комбинира пъзели с игри с памет и засилва чувствата като слух и докосване. Това е походова игра за двама играчи. Играчът, който събира собствените си мрамори, преди другият играч да спечели. Хоризонталните чекмеджета се преместват от играчите, за да подравнят дупките в средата им, за да създадат вертикални пътеки, за да паднат мраморите. Играта изисква способности за стратегическо мислене, за да блокира опонента ви, добра памет за правилни движения и високо внимание, за да разберете къде мраморите се придвижват към.

Име на проекта : BlindBox, Име на дизайнерите : Ufuk Bircan Özkan, Име на клиента : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Дървена Игра

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.