Списание за дизайн
Списание за дизайн
Публичният Площад

Brieven Piazza

Публичният Площад Вдъхновението зад този дизайн е привързаността към простотата и прозрението на абстракцията и символиката на Мондрий с нотка на характер и автентичност, обозначени в историческата калиграфия Square Kufic. Този дизайн е проява на кохерентно сливане между стилове, застъпващи посланието, че има възможност за смесване на различен на пръв поглед противоречив стил по отношение на наблюдението с просто око, докато при копаене дълбоко във философията зад тях би имало сходства, които биха довели до съгласувано произведение на изкуството, което е привлекателен отвъд очевидното разбиране.

Име на проекта : Brieven Piazza , Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Публичният Площад

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.