Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трансформиращи Се Кафе Столове И Шезлонги

Twins

Трансформиращи Се Кафе Столове И Шезлонги Концепцията на холна маса Twins е проста. Куха масичка за кафе съхранява две пълни дървени седалки вътре. Дясната и лявата повърхност на масата всъщност са капаци, които могат да се извадят от основното тяло на масата, за да се позволи извличането на седалките. Седалките имат сгъваеми крака, които трябва да се завъртят така, че да се постави стола в правилна позиция. След като столът или и двата стола са вън, капаците се връщат обратно на масата. Когато столовете са навън, масата също работи като огромно отделение за съхранение.

Име на проекта : Twins, Име на дизайнерите : Claudio Sibille, Име на клиента : MFF.

Twins Трансформиращи Се Кафе Столове И Шезлонги

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.