Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трансформиращи Се Кафе Столове И Шезлонги

Twins

Трансформиращи Се Кафе Столове И Шезлонги Концепцията на холна маса Twins е проста. Куха масичка за кафе съхранява две пълни дървени седалки вътре. Дясната и лявата повърхност на масата всъщност са капаци, които могат да се извадят от основното тяло на масата, за да се позволи извличането на седалките. Седалките имат сгъваеми крака, които трябва да се завъртят така, че да се постави стола в правилна позиция. След като столът или и двата стола са вън, капаците се връщат обратно на масата. Когато столовете са навън, масата също работи като огромно отделение за съхранение.

Име на проекта : Twins, Име на дизайнерите : Claudio Sibille, Име на клиента : MFF.

Twins Трансформиращи Се Кафе Столове И Шезлонги

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.