Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фотьойл

Baralho

Фотьойл Креслото Baralho е с впечатляващ съвременен дизайн, съставен от чисти форми и прави линии. Изработен от гънки и заварки на алуминиевата плоча с четка, този фотьойл се откроява със своето смело прилягане, което предизвиква здравината на материала. Той е в състояние да събере в един елемент красота, лекота и точност на линиите и ъглите.

Име на проекта : Baralho, Име на дизайнерите : FLÁVIO MELO FRANCO, Име на клиента : FLAVIO FRANCO STUDIO.

Baralho Фотьойл

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.