Списание за дизайн
Списание за дизайн
Роклята

Nyx's Arc

Роклята Когато светлината проникне през прозорците с фино ниво, ще произведе ниво на естетично осветление, осветление, за да вкара хората в стаята, когато мистериозният и успокои ума, като Nyx със загадъчен и безшумен, използването на ламинирани тъкани и усукване, за да поетапно подобно тълкуване на красотата.

Име на проекта : Nyx's Arc, Име на дизайнерите : YuShih, Lee, Име на клиента : YuShih.

Nyx's Arc Роклята

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.