Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лого

Samadara Ginige Personal Identity

Лого Личната идентичност (лого) на Samadara Ginige е символ на простота и изтънченост. Стилната монограма, включваща нейните инициали „s” и „g”, е представена в много галерии и статии. В лого й, нарисувано с една линия, двете букви са творчески свързани и преплетени, разкривайки нейните въображаеми дизайнерски умения с нотка на женственост. Samadara е както дизайнер, така и разработчик. Цялостният дизайн ни напомня на символа за безкрайност, изобразяващ нейната способност да предлага крайни решения от дизайн до разработка.

Име на проекта : Samadara Ginige Personal Identity, Име на дизайнерите : Samadara Ginige, Име на клиента : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Лого

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.