Списание за дизайн
Списание за дизайн
Винарната

Crombe 3.0

Винарната Целта на концепцията на магазина за винени магазини на Crombé беше клиентите да изпитат напълно нов начин на пазаруване. Основната идея беше да започнем от външния вид на склад, към който впоследствие добавихме светлина и финес. Въпреки че вината се представят в оригиналната си опаковка, чистите линии на металните рамки все още гарантират познатост и перспектива. Всяка бутилка виси в рамката с еднакъв наклон, в който щял да ги обслужва сомелиерът. На 12 м багажник се помещават шампанските и шкафчетата. На шкафче клиентите могат безопасно да съхраняват до 30 бутилки.

Име на проекта : Crombe 3.0, Име на дизайнерите : Five Am, Име на клиента : FIVE AM.

Crombe 3.0 Винарната

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.