Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кафе Комплектът

Relax

Кафе Комплектът Основната цел на комплекта е да насърчи подхранването на отношенията. Целта му е да върне вековната традиция да пием кафе заедно в днешния забързан свят. Ансамбълът от индустриалния бетон и нежния порцелан създава необичаен контраст, а различните текстури се подчертават взаимно. Целта за укрепване на връзката на множеството се проявява в допълващите се форми на предметите. Тъй като чашките не могат да стоят самостоятелно, само когато са поставени в общата им табла, кафеният комплект призовава хората да разговарят помежду си, докато пият кафе.

Име на проекта : Relax, Име на дизайнерите : Rebeka Pakozdi, Име на клиента : Pakozdi.

Relax Кафе Комплектът

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.