Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кафе Комплектът

Relax

Кафе Комплектът Основната цел на комплекта е да насърчи подхранването на отношенията. Целта му е да върне вековната традиция да пием кафе заедно в днешния забързан свят. Ансамбълът от индустриалния бетон и нежния порцелан създава необичаен контраст, а различните текстури се подчертават взаимно. Целта за укрепване на връзката на множеството се проявява в допълващите се форми на предметите. Тъй като чашките не могат да стоят самостоятелно, само когато са поставени в общата им табла, кафеният комплект призовава хората да разговарят помежду си, докато пият кафе.

Име на проекта : Relax, Име на дизайнерите : Rebeka Pakozdi, Име на клиента : Pakozdi.

Relax Кафе Комплектът

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.