Списание за дизайн
Списание за дизайн
Списание

Going/Coming

Списание Въз основа на идеята за заминаване и пристигане това списание на борда е разделено на две части: Отиване / Очакване. Говоренето е за европейски градове, пътувания и съвети за пътуване в чужбина. Включва паспорт на известна личност във всяко издание. В паспорта на „Република пътници“ има лична информация за това лице и тяхното интервю. Идването е свързано с идеята, че най-доброто от пътуване е връщането у дома. Тя говори за декорация на дома, готвене, занимания, свързани с нашето семейство и предмети, за да се радваме по-добре на дома си.

Име на проекта : Going/Coming, Име на дизайнерите : Catarina Jordão, Име на клиента : .

Going/Coming Списание

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.