Списание за дизайн
Списание за дизайн
Транспортен Център

Viforion

Транспортен Център Проектът е транспортен център, който свързва околните градски селища в сърцето на динамичния живот по лесен и ефективен начин, генериран от обединяването на различни транспортни системи като жп гара, метростанция, нил палуба и автогара в допълнение към други услуги за преобразуване на място да бъде катализаторът за бъдещото развитие.

Име на проекта : Viforion, Име на дизайнерите : Ahmed Khaled, Име на клиента : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Транспортен Център

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.