Списание за дизайн
Списание за дизайн
Носач За Бутилки За Колички

Baretto

Носач За Бутилки За Колички Общата пластмасова щайга, използвана през последните десетилетия за транспортиране на стъклени бутилки, трайна, функционална, както и инструмент за бизнес комуникация, се преражда със същите характеристики в малка лента, движеща се на колела. Бар, държач за бутилка, заедно с малко плот, всичко това в един обект, сгъваем в безкрайна гама от цветове и марки, произведени в ограничен брой бройки. Повторното използване на маркови пластмасови щайги му придава винтидж усещане, което същевременно е модерно. Това е въпрос не само на рециклирането, но и на повторното тълкуване на функцията.

Име на проекта : Baretto, Име на дизайнерите : boattiverga studio, Име на клиента : boattiverga studio.

Baretto Носач За Бутилки За Колички

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.