Списание за дизайн
Списание за дизайн
Носач За Бутилки За Колички

Baretto

Носач За Бутилки За Колички Общата пластмасова щайга, използвана през последните десетилетия за транспортиране на стъклени бутилки, трайна, функционална, както и инструмент за бизнес комуникация, се преражда със същите характеристики в малка лента, движеща се на колела. Бар, държач за бутилка, заедно с малко плот, всичко това в един обект, сгъваем в безкрайна гама от цветове и марки, произведени в ограничен брой бройки. Повторното използване на маркови пластмасови щайги му придава винтидж усещане, което същевременно е модерно. Това е въпрос не само на рециклирането, но и на повторното тълкуване на функцията.

Име на проекта : Baretto, Име на дизайнерите : boattiverga studio, Име на клиента : boattiverga studio.

Baretto Носач За Бутилки За Колички

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.