Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фирмената Идентичност

Predictive Solutions

Фирмената Идентичност Predictive Solutions е доставчик на софтуерни продукти за прогностична анализа. Продуктите на компанията се използват за прогнозиране чрез анализ на съществуващи данни. Марката на компанията - сектори от кръг - прилича на графики с пай-диаграми, а също така много стилизирано и опростено изображение на око в профил. Платформата на марката "хвърляща светлина" е двигател за цялата графика на марката. Както променящите се, абстрактни течни форми, така и опростените тематични илюстрации се използват като допълнителна графика в различни приложения.

Име на проекта : Predictive Solutions, Име на дизайнерите : Mikhail Puzakov, Име на клиента : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Фирмената Идентичност

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.