Списание за дизайн
Списание за дизайн
Роботизираното Превозно Средство

Servvan

Роботизираното Превозно Средство Това е проект на сервизно средство за икономика, базирана на ресурси, формираща мрежа с други превозни средства. Единна система позволява да комуникират помежду си, което увеличава ефективността на превоза на пътници, както и повишаване на ефективността поради движението в пътния влак (намаляване на коефициента на валута, разстоянието между превозните средства). Колата има безпилотен контрол. Превозното средство е симетрично: евтино за производство. Разполага с четири въртящи се моторни колела и възможност за движение на заден ход: маневра с големи размери. Качването на борда по отношение подобрява комуникацията на пътниците.

Име на проекта : Servvan, Име на дизайнерите : Dmitry Pogorelov, Име на клиента : Techman.

Servvan Роботизираното Превозно Средство

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.