Списание за дизайн
Списание за дизайн
Роботизираното Превозно Средство

Servvan

Роботизираното Превозно Средство Това е проект на сервизно средство за икономика, базирана на ресурси, формираща мрежа с други превозни средства. Единна система позволява да комуникират помежду си, което увеличава ефективността на превоза на пътници, както и повишаване на ефективността поради движението в пътния влак (намаляване на коефициента на валута, разстоянието между превозните средства). Колата има безпилотен контрол. Превозното средство е симетрично: евтино за производство. Разполага с четири въртящи се моторни колела и възможност за движение на заден ход: маневра с големи размери. Качването на борда по отношение подобрява комуникацията на пътниците.

Име на проекта : Servvan, Име на дизайнерите : Dmitry Pogorelov, Име на клиента : Techman.

Servvan Роботизираното Превозно Средство

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.