Списание за дизайн
Списание за дизайн
Модулната Система За Интериорен Дизайн

More _Light

Модулната Система За Интериорен Дизайн Модулна система, сглобяема, разглобяема и екологична. More_Light има зелена душа и е много лесен за използване. Той е иновативен и идеален за задоволяване на всички наши ежедневни нужди, благодарение на гъвкавостта на неговите квадратни модули и съвместната му система. Могат да се сглобяват шкафове с различни размери и дълбочини, стелажи, стени на панели, стойки за дисплеи, стенни единици. Благодарение на широката гама от налични облицовки, цветове и текстури, неговата индивидуалност може да бъде допълнително подобрена чрез по-персонализиран дизайн. За дизайн на дома, работни помещения, магазини. Предлага се и с лишеи вътре. caporasodesign.it

Име на проекта : More _Light, Име на дизайнерите : Giorgio Caporaso, Име на клиента : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Модулната Система За Интериорен Дизайн

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.