Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

SERENAD

Стол Уважавам всякакъв вид столове. Според мен едно от най-важните и класически и специални неща в интериорния дизайн е столът. Идеята за стола на Серенад идва от лебед на водата, който се обърна и сложи лицето си между крилата. Може би блестящата и гладка повърхност в стол Serenad с различен и специален дизайн е направена само за много специални и уникални места.

Име на проекта : SERENAD, Име на дизайнерите : Ali Alavi, Име на клиента : Ali Alavi Design.

SERENAD Стол

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.