Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обеци И Пръстен

Mouvant Collection

Обеци И Пръстен Колекция Муван е вдъхновена от някои аспекти на футуризма, като идеите за динамичност и материализация на нематериалното, представени от италианския художник Умберто Бокиони. Обеците и пръстенът от колекция Mouvant разполагат с няколко златни фрагмента с различни размери, заварени по такъв начин, че постига илюзия за движение и създава много различни форми, в зависимост от ъгъла, който се визуализира.

Име на проекта : Mouvant Collection, Име на дизайнерите : Brazil & Murgel, Име на клиента : Brazil & Murgel.

Mouvant Collection Обеци И Пръстен

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.