Списание за дизайн
Списание за дизайн
Тактилната Тъкан

Textile Braille

Тактилната Тъкан Индустриална универсална жакардова текстилна мисъл като преводач за незрящи хора. Тази тъкан може да се чете от хора с добро зрение и тя е предназначена да помогне на незрящите хора, които започват да губят зрение или имат проблеми със зрението; за да научите брайловата система с приятелски и обикновен материал: плат. Той съдържа азбуката, числата и препинателните знаци. Не се добавят цветове. Това е продукт в сив мащаб като принцип на възприемане на светлина. Това е проект със социално значение и надхвърля търговския текстил.

Име на проекта : Textile Braille, Име на дизайнерите : Cristina Orozco Cuevas, Име на клиента : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Тактилната Тъкан

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.