Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шоурум, Дребно

Networking

Шоурум, Дребно Спортните материали, които ежедневно използваме, се произвеждат в различните части на света. Те се предлагат на потребителите по рафтовете на спортните магазини чрез много сложна маркетингова и логистична мрежа. Направо една марка с най-добрата мрежа. Производство на колекция от дизайнери в различни страни в Европа, произведено от производителите в Китай, които се занимават с производство на най-високо качество. Посредством маркетингова компания, която е установена в Турция, достига до целия свят и до потребителите. Вторият шоурум на комплекса за скок шоурум също е изграден върху тази сложна тематична мрежа.

Име на проекта : Networking, Име на дизайнерите : Ayhan Güneri, Име на клиента : JUMP/GENMAR.

Networking Шоурум, Дребно

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.