Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа

Schon

Лампа Светлинните източници на тази уникална лампа са поставени в центъра на цялостната форма, така че тя осветява мек и равномерен източник на светлина. Светлите повърхности са отделими от основното тяло, така че простата форма на тялото с по-ниски части плюс спестяване на енергия чрез ниска консумация на електроенергия му придава допълнителна характеристика. Освен това докосващото се тяло за включване или изключване на светлината е друга модерна характеристика на тази уникална светлина. Изразяването води до разлики в осветлението и е проектирано осветлението на лампа. Повечето светлина от лампи, така че зрителят да не се възползва от светлината, ще замайва. Красиво за живеене.

Име на проекта : Schon, Име на дизайнерите : Mostafa Arvand, Име на клиента : Deco Light Group Co..

Schon Лампа

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.