Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мултипод

Hive

Мултипод Кошера представлява 315 градуса отворен вертикален решетен купол, съставен от седем радиусови сегмента от 45 градуса. Напред мислите в дизайна, като същевременно запазва функционалността и предизвиква съществуващата мебелна форма. Иновативната концепция се основава на сфера, опростена по форма, но драматична в присъствието. Кошера ще осигури визуално въздействие във всяко пространство, което заема. Futuro-виртуоз

Име на проекта : Hive, Име на дизайнерите : Clive Walters, Име на клиента : Senator Specialist Products.

Hive Мултипод

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.