Списание за дизайн
Списание за дизайн
Вътрешното Пространство

Chua chu kang house

Вътрешното Пространство Точката на акупунктурата в тази къща беше да свърже затворената зона в съвсем нова визуална тишина. По този начин се възстановява определен исторически и суров чар, за да приюти празнотата в къщата. Новото помещение завършва с изненада на интериора в интериора; суха и мокра кухня в кухнята и трапезария в кухнята. Жилищното пространство също беше прекъснато от впечатляваща арт атака, която скоро се превърна в личен корпус на електрическото окабеляване. За да допълнят цялостния акцент, са необходими резени топла светлина, за да се оцветят по всички цветни стени.

Име на проекта : Chua chu kang house, Име на дизайнерите : Don Lin, Име на клиента : DSOD.

Chua chu kang house Вътрешното Пространство

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.