Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Световен Търговски Щанд За Toyota

The Wave

Дизайнът На Световен Търговски Щанд За Toyota Вдъхновен от японския принцип на "активното спокойствие", дизайнът съчетава рационални и емоционални елементи в едно цяло. Архитектурата изглежда минималистична и спокойна отвън. Все пак можете да почувствате огромна сила, излъчваща се от него. Под неговото заклинание любопитно се плъзгате в интериора. Веднъж влезли в себе си, вие се оказвате в изненадваща среда, заредена с енергия и изпълнена с големи медийни стени, показващи енергични, абстрактни анимации. По този начин щандът се превръща в незабравимо преживяване за посетителите. Концепцията представя асиметричния баланс, който намираме в природата и в основата на японската естетика.

Име на проекта : The Wave, Име на дизайнерите : Alia Ramadan, Име на клиента : Toyota Motors Europe.

The Wave Дизайнът На Световен Търговски Щанд За Toyota

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.