Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторантът

Lohas

Ресторантът Контрата на бунта към градския ритъм. Базата се намира в натоварена кръстовище. Общият пространствен план има за цел да създаде мек и уреден темп, сякаш да подтикне време за забавяне и в този забързан градски живот да се наслаждава на всеки момент тук и сега. Отвореното пространство, както се формира чрез средно планиране, разделя пространството въз основа на различни функционалности. Подобните на тотемите екрани добавят към нежната пространствена атмосфера някаква откровена игривост.

Име на проекта : Lohas, Име на дизайнерите : Yu-Wen Chiu (Vita), Име на клиента : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Ресторантът

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.