Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторантът

Osaka

Ресторантът Разположен в съсед на Итаим Биби (Сао Пауло, Бразилия), Осака гордо показва своята архитектура, предлагайки интимна и уютна атмосфера в различните си пространства. Външната тераса до улицата е входът към зелен и модерен двор, връзка между интериор, екстериор и природа. Частната и изискана естетика беше материализирана с използването на естествени елементи като дърво, камъни, желязо и текстил. Системата за покрив от ламела с слабо осветление и решетки от дърво бяха внимателно проучени, за да завършат хармонизиращия интериорен дизайн и да генерират различните атмосфери.

Име на проекта : Osaka , Име на дизайнерите : Ariel Chemi, Име на клиента : Osaka.

Osaka  Ресторантът

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.