Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обица

Reflection

Обица Кой съм аз? Това е въпрос, който ще разгледаме целия живот. Този въпрос беше основният акцент на нашия дизайн. Тези обеци са като Отражението на лицето ви и може би са най-личните обеци, които можете да имате. Също така тези обеци могат да бъдат отражение на кого бихте искали него или нея. Например, в този проект един от профилите във формата на обеци е проектиран от Джон Ленън, който никога няма да бъде забравен неговата мисъл, чувства и лице

Име на проекта : Reflection, Име на дизайнерите : Zohreh Hosseini, Име на клиента : MICHKA DESIGN.

Reflection Обица

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.