Списание за дизайн
Списание за дизайн
Плакат

50s news-gift paper

Плакат Връщайки се в дните, когато търговците на дребно в Сингапур използваха вестник за опаковане на стоки, тази вдъхновена от 1950 г. хартия за подаръци буди носталгични спомени за онези дни. Тези новини и водещи истории от 50-те години също формират интересен източник на идентичност, помагайки на по-младото поколение да свърже настоящето с миналото. Жизнената китайска типография, приложена върху стария вестник, създава комбинация от традиционно и съвременно, като същевременно създава изцяло свежа привлекателност и опаковка за подарък, подходяща за всеки повод. Те могат да се показват и като плакати.

Име на проекта : 50s news-gift paper, Име на дизайнерите : Jesvin Yeo, Име на клиента : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Плакат

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.