Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чинията

1hand plate

Чинията 1ша чинията: Бъдете по-добрият сървър. Носете чашата си вино и чинията си само с една ръка. Чинията е с леко тегло и уникалната й форма на скариди лежи безопасно в дланта на ръката ви. Много полезен за всякакъв вид събития. Партита, приеми, празненства и др. Винаги имайте свободна ръка, за да поставите нова вкусна храна в чинията, свободна ръка за ръкостискане или просто свободна ръка за жестове. Впечатлете гостите си и ги оставете да се насладят на внезапната лекота на изправен бюфет.

Име на проекта : 1hand plate, Име на дизайнерите : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Име на клиента : Joannes Petersen.

1hand plate Чинията

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.