Списание за дизайн
Списание за дизайн
Моторен Трион

Rotation Saw

Моторен Трион Моторна верижна триона с въртяща се дръжка. Тази верига има дръжка, която се върти на 360 ° и спира под предварително зададени ъгли. По принцип хората режат дървета хоризонтално или вертикално, като завъртат триони под определени ъгли или се подпират или накланят частите на тялото си. За съжаление трионът често се изплъзва от хващането на потребителя или потребителят трябва да работи в неудобно положение, което може да причини наранявания. За да компенсира тези недостатъци, предложеният трион е снабден с въртяща се дръжка, така че потребителят да може да регулира ъглите на рязане.

Име на проекта : Rotation Saw, Име на дизайнерите : Hoyoung Lee, Име на клиента : DESIGNSORI.

Rotation Saw Моторен Трион

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.