Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мивка

Angle

Мивка В света има много умивалници с отличен дизайн. Но ние предлагаме да разгледаме това нещо от нов ъгъл. Искаме да дадем възможност да се насладите на процеса на използване на мивката и да скриете така необходимия, но неестетичен детайл като отвор за оттичане. „Ъгълът“ е лаконичният дизайн, в който са измислени всички детайли за удобна употреба и почистване. По време на използването му не наблюдавате отводнителния отвор, всичко изглежда така, сякаш водата просто изчезва. Този ефект, свързан с оптична илюзия, се постига чрез специално разположение на повърхностите на мивката.

Име на проекта : Angle, Име на дизайнерите : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Име на клиента : ARCHITIME design group.

Angle Мивка

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.