Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колесен Товарач

Arm Loader

Колесен Товарач Товарач, който функционира предимно при неравномерни причини, може да накара водача да изпитва тежка болест при движение, а също и да изпита бърза умора. Въпреки това, „ARM LOADER“ позволява разпознаване на координатните точки на земята и помага на седалката на водача да бъде стабилна и да не се колебае. Следователно, той помага на водача да не се чувства уморен и им позволява да изпълняват работата си безопасно.

Име на проекта : Arm Loader, Име на дизайнерите : Hoyoung Lee, Име на клиента : DESIGNSORI.

Arm Loader Колесен Товарач

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.