Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Сградата

FLOW LINE

Офис Сградата Пространството на място е неправилно и криво, поради външната стена на сградата. Оттук дизайнерът прилага концепцията на поточните линии в този случай с надеждата да създаде усещане за потока и накрая да се превърне в течащи линии. Първо разрушихме външната стена в съседство с обществения коридор и приложим три функционални зони. Използвахме поточна линия за циркулиране на трите зони, а поточната линия също е входът отвън. Компанията е разделена на пет отдела и ние използваме пет реда, за да ги представим.

Име на проекта : FLOW LINE, Име на дизайнерите : Kris Lin, Име на клиента : .

FLOW LINE Офис Сградата

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.